Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур виходить у фінал кваліфікації Australian Open - 2024


Українська тенісистка Дарія Снігур, яка у відборі до першого в сезоні Турніру Великого Шолому отримала 24-й номер посіву, пробивається у фінал кваліфікації. В другому раунді попередньої стадії змагань Дарія в двох партіях переграла представницю США Енн Лі, яка займає 165-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Снігур витратила всього годину із чвертю ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
Кваліфікація, 2-й раунд

(24) Дарія Снігур - Енн Лі - 6:4, 6:2

Протягом стартового сету зустрічі Снігур фактично весь час перебувала в статусі лідера. Двічі українська тенісистка виривалась вперед із брейком, але Лі щоразу вдавалось відіграти це відставання. І лише після третього успіху на прийомі Дарія захистила і гейм на власній подачі - спочатку, правда, українська спортсменка не реалізувала подвійний сет-бол і навіть дозволила Енн дістатися до кількох брейк-поінтів, але у підсумку гейм, а разом із ним і сет, Снігур виграла.

В другій партії у американської спортсменки геть розлагодилась гра на власній подачі і у підсумку Лі не захистила жодного свого гейму. Снігур діяла теж далеко не ідеально, але дозволила суперниці оформити тільки 2 брейки проти чотирьох.

У фіналі кваліфікації Australian Open - 2024 Дарія Снігур зіграє проти місцевої спортсменки Меддісон Інгліс, яка у своєму матчі другого кола відбору переграла ще одну українку - Катаріну Завацьку.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне