Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур поступається на старті основної сітки австралійського мейджора


Українська тенісистка Дарія Снігур не змогла подолати стартове коло основної сітки , Australian Open - 2024, куди вона пробилась успішно подолавши сито кваліфікації. В першому раунді Дарія в трьох партіях поступилась 82-й ракетці світу американці Алішії Паркс. На перемогу в протистоянні представниця США витратила трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
1-й раунд

Алішія Паркс - (Q) Дарія Снігур - 2:6, 6:2, 6:4

Чимало оптимізму було в українських прихильників тенісу десь до середини другого сету протистояння. Снігур впевнено виграла із двома брейками стартовий сет зустрічі, і трималась більш ніж на рівні у партії другій. Але завершення цього другого сету лишилось за Паркс, яка зуміла двічі поспіль відзначитись на прийомі.

Вирішальний сет Снігур почала із брейку, і навіть лідирувала в рахунку - 3:1. Алішія відігралась, але вирішальним став провальний 10-й гейм на подачі Дарії. Українська тенісистка під нуль віддала гейм, в якому суперниця приймала на перемогу.

В другому колі Australian Open - 2024 Алішія Паркс зіграє проти 32-ї ракетки змагань представниці Канади Лейли Фернандес.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне