Теніс України у соцмережах

Перемога на класі. Еліна Світоліна спокійно виходить в 1/8 фіналу Australian Open - 2024


Українська тенісистка Еліна Світоліна виходить у другий тиждень Відкритого Чемпіонату Австралії. На стадії третього кола Еліна в двох партіях переграла представницю Швейцарії Вікторію Голубіч, яка займає 85-ту сходинку світового рейтингу. На впевнену перемогу Світоліна витратила всього трохи більше години ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
3-й раунд

(19) Еліна Світоліна - Вікторія Голубіч - 6:2, 6:3

Еліна максимально потужно розпочала зустріч і здобула перевагу із брейком у самому дебюті протистояння. В середині партії Світоліній не вдалось уникнути короткого спаду, під час якого вона під нуль програла власну подачу, втім повернутися в боротьбу за стартовий сет Голубіч це не допомогло. Еліна відповіла на зворотній брейк одразу двома виграними на прийомі геймами і чітко завершила партію на свою користь.

По суті, друга партія проходила по тому ж сценарію. Знову Світоліна швидко повела із брейком, але дозволила Вікторії відіграти це відставання. Проте в потрібний момент Еліна знову підсилила гру, ще раз відзначилась на прийомі і оформила вихід в 1/8 фіналу Australian Open - 2024.

Наступною суперницею Еліни Світоліної в Мельбурні стане чеська спортсменка Лінда Носкова, яка несподівано переграла лідерку світового рейтингу Ігу Свьонтек з Польщі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне