Теніс України у соцмережах

Еліна Світоліна переграла Каролін Возняцкі на старті турніру в Окленді


Українська тенісистка Еліна Світоліна починає виступи на змаганнях в Окленді, на яких вона отримала 2-й номер посіву, із перемоги над вкрай непростою суперницею. В стартовому поєдинку Еліна в двох партіях переграла екс-першу ракетку світу Каролін Возняцкі із Данії. На перемогу в зустрічі Світоліна витратила 1 годину і 45 хвилин ігрового часу.

WTA 250
Окленд, Нова Зеландія
1-й раунд

(2) Еліна Світоліна - (WC) Каролін Возняцкі - 6:4, 6:3

Матч із просто таки фантастичною вивіскою стався вже на старті змагань в Окленді. Еліна та Каролін точно відносяться до зірок світового тенісу, які повертаються в тур. Втім на даний момент у Каролін і пауза була довшою, і повернення менш успішним, тож Возняцкі отримала від організаторів турніру в Новій Зеландії wild card в основну сітку, а от Світоліна - другий номер посіву.

Еліна від самого початку зустрічі захопила ініціативу і конвертувала її у швидкий брейк. Втім, Возняцкі дуже швидко відіграла відставання, а в середині стартового сету і зовсім сама повела в рахунку із геймом на прийомі в активі. Завершення партії вийшло максимально нервовим - Світоліна швидко оформила зворотній брейк, але стикнулась із серйозними проблемами в наступному геймі на власній подачі. Українська тенісистка відігралась з трьох прихованих сет-болів у Каролін, втримала подачу, а за пару хвилин сама відзначилась на прийомі і оформила перемогу в стартовому сеті.

В другій партії Еліна так само першою відзначилась на подачі суперниці. Ця перевага не стала вирішальною, адже Возняцкі і в цьому випадку відігралась. Але Світоліна моментально оформила ще один брейк і не без проблем, проте, все ж таки, подала на матч.

В другому колі змагань в Окленді Еліна Світоліна зіграє з іще однією зірковою спортсменкою, яка намагається повернутися на колишні позиції - британською тенісисткою Еммою Радукану.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі