Теніс України у соцмережах

Алехандро Табіло виграє змагання в Окленді і бере перший в кар'єрі титул ATP


Чилійський тенісист Алехандро Табіло стає тріумфатором змагань категорії ATP 250 в новозеландському Окленді. В титульному матчі турніру Алехандро в двох партіях переграв представника Японії Таро Даніеля, який займає 74-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в фіналі змагань в Окленді Табіло витратив трохи менше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

ATP 250
Окленд, Нова Зеландія
Фінал

Алехандро Табіло - Таро Даніель - 6:2, 7:5

Після досить рівного дебюту зустрічі Табіло став стабільно чіплятися за подачу суперника. Перший бойовий гейм Даніель втримав навіть не дозволивши чилійському тенісисту дістатися до брейк-поінтів, але в подальшому Алехандро нав'язував куди більш потужну боротьбу. У підсумку Табіло двічі поспіль оформив брейк і спокійно забрав стартовий сет.

А ось в другій партії Даніелю вдалось, здавалося б, налагодити гру і на подачі, і на прийомі. Табіло довелось одразу 3 власні гейми рятувати з брейк-поінтів. Але найцікавіше, що чилійський тенісист свого шансу дочекався і чітко ним скористався. Даніель провалив подачу на тай-брейк і виграним під нуль геймом на прийомі Алехандро поставив переможну крапку в матчі.

Для Алехандро Табіло титул в Окленді стає першим у професійній кар'єрі на рівні змагань ATP. До цього чилійський тенісист лишень одного разу грав у фіналі, коли минулого сезону на турнірі в Кордобі поступився іспанцю Альберту Рамосу-Вінольясу.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі