Теніс України у соцмережах

Леся Цуренко розпочинає 2024-й рік із перемоги в стартовому колі змагань в Окленді

Українська тенісистка Леся Цуренко подолала стартовий раунд змагань категорії WTA 250 в Окленді, де вона отримала 3-й номер посіву. В першому колі турніру Леся в двох партіях переграла американську спортсменку Сачію Вікері, яка займає 143-ю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Цуренко витратила приблизно півтори години ігрового часу.

WTA 250
Окленд, Нова Зеландія
1-й раунд

(3) Леся Цуренко - (Q) Сачія Вікері - 7:5, 6:4

Простою перемогу в цьому протистоянні для Лесі Цуренко точно не назвеш. На самому початку зустрічі Леся програла власну подачу і тривалий час була в ролі наздоганяючої. Вікері навіть вийшла подавати на стартовий сет, але саме в цей момент Цуренко оформила зворотній брейк. 

У наступному геймі Леся ледь не віддала суперниці партію на власній подачі. Втім, українська тенісистка змогла врятуватися з подвійного сет-болу у Сачії. А за декілька хвилин Цуренко вже сама повела в рахунку із брейком, завадивши американці подати на тай-брейк. На перемогу в сеті Леся подала більш ніж впевнено - вирішальний гейм Цуренко виграла під нуль.

На початку другого сету Цуренко, нарешті, почала відчутно домінувати на корті. Українська тенісистка оформила одразу два поспіль брейки і повела в рахунку - 5:2. Подати на матч із першої спроби Леся не зуміла, але друга подача на матч для Цуренко виявилась успішною. 

 В другому колі змагань у Новій Зеландії Леся Цуренко зіграє проти французької тенісистки Діан Паррі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне