Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська із боями виходить у фінал кваліфікації Australian Open - 2024


Лідерка посіву кваліфікації Australian Open - 2024 українська тенісистка Даяна Ястремська пробивається до фіналу відбіркового турніру. На стадії другого раунду кваліфікації Даяна в трьох партіях здолала представницю Греції Валентіні Грамматікопулу, яка займає 221-шу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в зустрічі Ястремська витратила майже 2 години і 10 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
Кваліфікація, 2-й раунд

(1) Даяна Ястремська - Валентіні Грамматікопулу - 6:4, 3:6, 6:4

На початку зустрічі Даяні просто вкрай не вистачало стабільності. Двічі поспіль українська тенісистка відпускала Грамматікопулу у відрив із брейком, але обидва рази моментально відігравалась. В середині партії вже сама Ястремська повела в рахунку, але й тут зворотній брейк трапився вже в наступному геймі. На щастя, до завершення стартового сету українка змогла ще раз взяти подачу суперниці і повести в матчі за партіями.

Початок другого сету не здивував - знову Ястремська швидко програє власну подачу, але моментально відзначається на прийомі і вирівнює ситуацію на табло. От тільки другу половину сету Даяна просто провалила - два поспіль брейки у виконанні Валентіні і грецька спортсменка переводить зустріч в вирішальний сет.

Його Даяна, на щастя, розпочала максимально потужно. Українська тенісистка пішла у відрив одразу із двома брейками. І хоч проблеми на власній подачі Ястремській виправити так і не вдалось, суперниці Даяна дозволила хіба що скоротити відставання, а не повністю його ліквідувати.

За право зіграти в основній сітці Australian Open - 2024 Даяна Ястремська посперечається із місцевою тенісисткою Маєю Джойнт. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне