Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська переграла Варвару Грачову і пробилась до третього кола Australian Open - 2024

Українська тенісистка Даяна Ястремська, яка починала виступи в Мельбурні ще з кваліфікаційного раунду, пробивається в третє коло основної сітки Турніру Великого Шолому. На стадії другого раунду Даяна в двох партіях впевнено розібралась із 39-ю ракеткою світу Варварою Грачовою, яка нині представляє Францію. На перемогу в протистояння Ястремська витратила трохи менше 1 години і 10 хвилин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
2-й раунд

(Q) Даяна Ястремська - Варвара Грачова - 6:3, 6:2

В стартовому сеті Даяна, по суті, скористалась своїм єдиним шансом на прийомі. У Грачової підвисла подача в четвертому геймі зустрічі і українська тенісистка з першого ж брейк-поінту зуміла взяти подачу суперниці. Цікаво, що вже в наступному геймі проблеми виникли у самої Ястремської, але французька спортсменка своїм єдиним у сеті брейк-поінтом не скористалась. В подальшому Даяна більш ніж впевнено тримала власні подачі - дві з них українська спортсменка взагалі взяла під нуль.

В другому сеті Ястремська продовжила бездоганно діяти на власних подачах і це дійсно той елемент у грі Даяни, який від матчу до матчу в Мельбурні починає працювати все краще і краще. Та й на прийомі українська тенісистка в цій партії відіграла блискуче - перший брейк Даяна оформила під нуль фактично на початку сету, ну а потім, ближче до його завершення, Ястремська на всяк випадок ще раз зачепилась за гейм Грачової і подвоїла перевагу. 

Тепер в третьому колі Australian Open - 2024 Даяна Ястремська зіграє проти 27-ї ракетки турніру американки Емми Наварро.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне