Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська з баранкою програє Дарії Севілл на старті основної сітки турніру в Брісбені


Українська тенісистка Даяна Ястремська, яка починала виступи на змаганнях категорії WTA 500 в австралійському Брісбені ще з кваліфікаційного раунду, не зуміла подолати перше коло основної сітки. В двох партіях Ястремська поступилась представниці Австралії Дарії Севілл, яка займає 209-ту сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

WTA 500
Брісбен, Австралія
1-й раунд

(WC) Дарія Севілл - (Q) Даяна Ястремська - 6:0, 6:4

В стартовому сеті протистояння боротьби не вийшло від слова "зовсім". Даяна так і не зуміла виграти жодного гейму за першу партію - на власній подачі гра у Ястремської не йшла зовсім, а на прийомі українська тенісистка зуміла зачепитися лишень одного разу. Даяна заробила одразу 3 брейк-поінти в одному з геймів на подачі суперниці, але так і не зуміла реалізувати жодного з них.

В другій партії боротьба загострилась, але проблеми Ястремської на власній подачі нікуди не поділись. Українська тенісистка так само дозволяла Севілл діставатися до брейк-поінтів, от тільки тепер Даяна боролась на цих м'ячах і чимало з них відігрувала. Втім, Дарія одного разу таки відзначилась на прийомі і цього їй вистачило для перемоги в протистоянні. 

В другому колі змагань в Брісбені Дарія Севілл зіграє проти росіянки Анастасії Потапової.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі