Теніс України у соцмережах

Наомі Осака перемогла Каролін Гарсію на старті змагань в Досі


Японська тенісистка Наомі Осака здобуває перемогу у стартовому раунді змагань категорії WTA 1000 в катарській Досі. В першому колі Наомі в двох сетах переграла 15-ту ракетку турніру Каролін Гарсію з Франції. На перемогу в протистоянні Осака витратила приблизно півтори години ігрового часу.

WTA 1000
Доха, Катар
1-й раунд

Наомі Осака - (15) Каролін Гарсія - 7:5, 6:4

На початку зустрічі у Осаки виникло чимало проблем на власній подачі. Один з геймів Наомі втримала з трьох брейк-поінтів у суперниці, але наступний власний гейм японська тенісистка таки програла. Гарсія цілком могла завершити першу партію на свою користь, але французька спортсменка не змогла подати на сет. 

Каролін цілком могла відновити свою перевагу в рахунку, але в наступному геймі не реалізувала подвійний брейк-поінт. А за кілька хвилин француженка провалила власну подачу. Осака оформила брейк під нуль, завдяки якому і забрала стартовий сет.

Провал у Гарсії стався і наприкінці другої партії. До 10-го гейму обидві спортсменки впевнено тримали власні подачі, але в останній момент Наомі скористалась своїм шансом і єдиним брейком у сеті оформила перемогу в матчі.

У другому колі змагань в Досі Наомі Осака зіграє проти Петри Мартич із Хорватії. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі