Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко програє на старті кваліфікації турніру в Делрей-Біч


Український тенісист Ілля Марченко завершує виступи на змаганнях категорії ATP 250 в американському Делрей-Біч вже після першого раунду кваліфікації. На старті відбору Ілля в двох партіях поступився лідеру посіву відбіркового раунду італійцю Флавіо Коболлі, який займає 71-шу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Коболлі витратив трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

ATP 250
Делрей-Біч, США
Кваліфікація, 1-й раунд

(1) Флавіо Коболлі - (Alt) Ілля Марченко - 6:4, 6:2

Фактично на самому початку зустрічі Марченко мав чудову можливість повести в рахунку із геймом на прийомі в активі, але не реалізував подвійний брейк-поінт. Із середини стартового сету Коболлі перехопив ініціативу. Перший проблемний гейм на власній подачі Ілля втримав із брейкового м'яча, але вже наступний український тенісист таки програв, що і дозволило Флавіо взяти стартовий сет.

Дебют другої партії лишився за італійцем. Коболлі відзначився на прийомі вже у стартовому геймі партії. Марченко міг одразу ж відігратися, проте не реалізував брейк-поінт, натомість Флавіо зміцнив перевагу ще одним брейком. Наприкінці сету Марченко відіграв матч-бол у суперника на власній подачі, а потім ще й зачепився на прийомі при подачі Коболлі на перемогу. Втім, Флавіо ліквідував ще один брейковий м'яч у українця і завершив зустріч на свою користь.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі