Теніс України у соцмережах

Наомі Осака із баранкою поступається Даніель Роуз Коллінз на старті змагань в Абу-Дабі

Японська тенісистка Наомі Осака, яка після тривалої паузи у виступах намагається повернутися в тур, не зуміла подолати стартовий раунд змагань категорії WTA 500 в Абу-Дабі. В першому колі турніру Наомі в двох партіях програла американській спортсменці Даніель Роуз Коллінз, яка займає 71-шу сходинку поточного світового рейтингу. Якщо в стартовому сеті Осака нав`язала суперниці серйозну боротьбу, то другий відрізок матчу Наомі програла під нуль. На перемогу в матчі Коллінз витратила трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA 500
Абу-Дабі, ОАЕ
1-й раунд

(Q) Даніель Роуз Коллінз - (WC) Наомі Осака - 7:5, 6:0

Долю стартової партії зустрічі вирішив єдиний брейк, який Коллінз оформила лише в той момент, коли суперниця вийшла подавати на тай-брейк. Хоч гейм і видався максимально бойовим, можна сказати, що Наомі віддала його на власних помилках - неточностей в діях японської тенісистки було вкрай багато, причому, на будь-який смак. Після цього брейку Даніель Роуз лишалось тільки подати на перемогу в сеті, що американська тенісистка і зробила. Не без проблем, але й без брейк-поінтів у Наомі. 

А ось в другій партії боротьби на корті вже просто не вийшло. Осака катастрофічно не тримала власну подачу. Наприклад почала Наомі сет із програного під нуль власного гейму. При цьому на прийомі у японської тенісистки справи йшли набагато краще, але тільки до того моменту, коли потрібно було реалізовувати брейк-поінт. В двох геймах Коллінз відігрувала 3 брейк-поінти, причому в одному з цих випадків Даніель Роуз врятувала подачу із рахунку 0:40. У підсумку американська спортсменка завершила партію із повноцінною баранкою для Осаки. 

В другому колі змагань в Абу-Дабі Даніель Роуз Коллінз зіграє проти лідерки посіву представниці Казахстану Єлєни Рибакіної. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі