Теніс України у соцмережах

Карлос Алькарас несподівано програє у півфіналі змагань в Буенос-Айресі


Лідер посіву змагань категорії ATP 250 в аргентинському Буенос-Айресі іспанський тенісист Карлос Алькарас не зумів вийти у титульний матч змагань. На стадії півфіналу Карлос в двох партіях поступився 21-му номеру світового рейтингу чилійцю Ніколасу Харрі. На сенсаційну перемогу Харрі витратив близько двох годин ігрового часу.

ATP 250
Буенос-Айрес, Аргентина
1/2 фіналу

(3) Ніколасу Харрі - (1) Карлос Алькарас - 7:6(2), 6:3

Стартовий сет зустрічі більш ніж логічно завершився тай-брейком, оскільки на прийомі шансів не було у жодного із суперників. За всю партію ані Карлос, ані Ніколас не дістались навіть до брейк-поінтів. А ось тай-брейк чилійський спортсмен провів у рази більш впевнено і віддав на ньому Алькарасу всього 2 розіграші.

Другу партію Карлос почав із першого у матчі брейку, але довго втримувати цю перевагу лідер посіву не зумів. Вже в наступному геймі Харрі відігрався, а ближче до завершення зустрічі оформив ще один брейк. Карлос цілком міг завадити супернику подати на перемогу, втім не реалізував 2 брейк-поінта у цьому вирішальному геймі. У підсумку Ніколас забрав і власну подачу, і перемогу в зустрічі.

Таким чином Карлос Алькарас складає повноваження діючого чемпіора турніру в Аргентині. У фіналі змагань в Буенос-Айресі Ніколас Харрі зіграє проти місцевого спортсмена Факундо Діаса Акости. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі