Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна виграє перший матч у сезоні на старті змагань в Абу-Дабі


Українська тенісистка Ангеліна Калініна успішно подолала стартовий раунд змагань категорії WTA 500 в Абу-Дабі. В першому колі турніру Ангеліна в двох партіях переграла лакі лузера італійську спортсменку Лучію Бронцетті, яка займає 53-тю сходинку поточного світового рейтингу. Перемога, на яку Ангеліна витратила близько 1 години і 45 хвилин ігрового часу, стала для української тенісистки першою в поточному сезоні.

WTA 500
Абу-Дабі, ОАЕ
1-й раунд

Ангеліна Калініна - Лучія Бронцетті - 6:1, 7:6(1)

Перемога в сьогоднішньому протистояння була для Ангеліни Калініної, чесно кажучи, буквально критичною. Після вкрай невдалого старту сезону, коли Ангеліна програла 3 зустрічі поспіль, заганяти себе в іще більшу психологічну яму точно не хотілося. На щастя, і Калініна показала сьогодні доволі пристойну гру, і суперниця не змогла витиснути із себе максимум можливостей.

В стартовому сеті Калініна взагалі повністю домінувала на корті. На початку ж другої партії вже Бронцетті повела зі швидким брейком, проте українська спортсменка змогла доволі швидко вирівняти ситуацію в рахунку. А ось тай-брейк Ангеліна провела настільки впевнено, що жодних питань щодо переможниці матчу просто не виникло.

В другому колі змагань в Абу-Дабі Ангеліна Калініна зіграє проти кривдниці ще однієї української спортсменки Лесі Цуренко - тенісистки без прапора Людмили Самсонової, яка отримала в ОАЕ 8-й номер посіву.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі