Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна із баранкою переграла Емму Радукану на старті змагань у катарській Досі


Українська тенісистка Ангеліна Калініна успішно стартувала на престижному турнірі категорії WTA 1000 в катарській Досі. В матчі першого кола Ангеліна переграла представницю Великої Британії Емму Радукану, яка займає 262-гу сходинку поточного світового рейтингу. В стартовому сеті Калініна відвісила суперниці повноцінну баранку, а от у другому сеті перемогу українська спортсменка здобула лише на напруженому тай-брейці. На вихід у друге коло змагань в Катарі Ангеліна Калініна витратила близько 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

WTA 1000
Доха, Катар
1-й раунд

Ангеліна Калініна - Емма Радукану - 6:0, 7:6(6)

У стартовому сеті протистояння Ангеліна не відчула жодних проблем. Українська тенісистка впевнено тримала власні подачі, не давши Радукану дістатись навіть до брейк-поінтів. Натомість сама Калініна на прийомі чіплялась стабільно. Хоч і в боротьбі, але Ангеліна взяла одразу 3 гейми на подачі британської спортсменки, а отже завершити стартову партію Калініній вдалось із баранкою.

В самому дебюті другого сету Ангеліна знову повела із брейком, вигравши 7-й поспіль гейм на старті матчу, але Емма нарешті вирівняла гру і одразу ж оформила зворотній брейк. Мала Калініна чудовий шанс завершити зустріч без тай-брейку, втім, після брейку в 11-му геймі українська спортсменка не подала на перемогу в наступному - Ангеліна не реалізувала подвійний матч-бол на власній подачі.

Тай-брейк видався доволі напруженим. Радукану ледь не перевела зустріч у вирішальний відрізок, але сет-поінту на власній подачі Емма не реалізувала. З рахунку 5:6 Ангеліна виграла 3 розіграші поспіль і завершила зустріч на свою користь.

В другому колі змагань в Досі Ангеліна Калініна зіграє проти 8-ї ракетки турніру представниці Латвії Альони Остапенко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне