Теніс України у соцмережах

Марта Костюк успішно стартувала на престижних змаганнях в катарській Досі


Українська тенісистка Марта Костюк успішно подолала стадію стартового раунду змагань категорії WTA 1000 у катарській Досі. В першому раунді турніру Марта в двох партіях здолала представницю США 43-ю ракетку світу Керолайн Доулхайд. На перемогу в матчі Костюк витратила трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

WTA 1000
Доха, Катар
1-й раунд

Марта Костюк - Керолайн Доулхайд - 6:3, 7:5

Марта доволі успішно почала зустріч і повела із геймом на прийомі в активі вже після стартового гейму. Доулхайд повернутися в боротьбу тривалий час не змогла, а Костюк ще й закріпила перевагу другим брейком. Подати на сет з першої спроби українська тенісистка не змогла, але після того, як Керолайн скоротила відставання, Марта ще раз відзначилась на прийомі і цим брейком поставила переможну крапку в партії.

Другий сет Костюк знову почала із брейку, але цього разу Доулхайд моментально відігралась. Наступний гейм на власній подачі Марта теж ледь не провалила, але вчасно зібралась і відігралась із рахунку 0:40. Здавалось, що партія докотиться до тай-брейку, але в останній момент Костюк змогла завадити суперниці подати на тай. 

В другому колі змагань у Досі Марта Костюк зіграє проти переможниці дербі між спортсменками без прапора представницями країни-терориста Анастасією Павлюченковою і Дарією Касаткіною.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі