Теніс України у соцмережах

Доха. Ангеліна Калініна із баранкою поступилась Альоні Остапенко на стадії другого кола


Українська тенісистка Ангеліна Калініна не зуміла нав'язати боротьбу на стадії другого кола змагань категорії WTA 1000 в катарській Досі. Ангеліна розгромно поступилась представниці Латвії Альоні Остапенко, яка отримала на турнірі 8-й номер посіву. В стартовому сеті Калініна і геть отримала від суперниці повноцінну баранку. На перемогу в матчі Остапенко витратила близько 55 хвилин ігрового часу.

WTA 1000
Доха, Катар
2-й раунд

(8) Альона Остапенко - Ангеліна Калініна - 6:0, 6:3

Давайте будемо відвертими, на старті нового сезону у Ангеліни виникло чимало ігрових проблем і, склалось таке враження, що всі вони водночас навалились на українську тенісистку в стартовому сеті цього протистояння. У Калініної на корті не виходило геть нічого. Тож не настільки критичною була сама баранка від Остапенко, скільки той факт, що рахунок 0:6 став цілком заслуженим результатом сету.

На початку другої партії українська спортсменка, нарешті, взяла перший гейм у матчі, але дуже швидко Альона знову повела із брейком. До честі Калініної, навіть в такій ситуації вона не припинила боротися і навіть оформила зворотній брейк. Втім, наприкінці зустрічі Остапенко ще раз відзначилась на прийомі і спокійно подала на перемогу.

Для Альони Остапенко ця перемога стала вже п'ятою поспіль. До цього латвійська тенісистка тріумфувала на змаганнях в австрійському Лінці. Наступною суперницею Остапенко в Досі стане "нейтральна" Вікторія Азаренко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне