Теніс України у соцмережах

Ерік Ваншельбойм поступився колишньому 25-му номеру світового рейтингу на Челленджері в Індії

Український тенісист Ерік Ваншельбойм, який розпочинав виступи на змаганнях категорії ATP Challenger в індійському місті Бенгалуру ще із кваліфікаційного раунду, поступається на старті основної сітки турніру. В першому колі Ерік в напруженій боротьбі програв канадському спортсмену Вашеку Поспішилу, який свого часу займав 25-ту сходинку чоловічого світового рейтингу. Поспішил витратив на перемогу в матчі близько 2 годин і 50 хвилин ігрового часу.

ATP Challenger
Бенгалуру, Індія
1-й раунд

(WC) Вашек Поспішил - (Q) Ерік Ваншельбойм - 7:6(2), 3:6, 6:4

На самому початку зустрічі Ваншельбойм зумів повести із геймом на прийомі в активі, але Поспішил моментально відігрався. Чудову нагоду завершити перший сет на свою користь Ерік упустив в 10-му геймі, в якому український спортсмен зумів заробити одразу 3 сет-поінти на прийомі, проте жоден з них так і не зумів реалізувати. У підсумку стартову партію Вашек виграв на тай-брейці. 

В другій партії здалося, що Ваншельбойм зміг переломити хід протистояння. Саме Ерік двічі відзначився на прийомі і доволі впевнено перевів матч у вирішальний відрізок. Проте, в третьому сеті Поспішил оформив єдиний брейк і пробився у друге коло змагань в Індії.



Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі