Теніс України у соцмережах

Єлєна Рибакіна впевнено обіграла нейтральну Касаткіну в фіналі турніру в Абу-Дабі


Представниця Казахстану Єлєна Рибакіна стає переможницею змагань категорії WTA 500 в Абу-Дабі. В титульному матчі Єлєна, яка отримала в ОАЕ 1-й номер посіву, впевнено переграла представницю країни-терориста Дарію Касаткіну. На перемогу в фіналі турніру в Абу-Дабі Рибакіна витратила близько 1 години і 10 хвилин ігрового часу.

WTA 500
Абу-Дабі, ОАЕ
Фінал

(1) Єлєна Рибакіна - (7) Дарія Касаткіна - 6:1, 6:4

В стартовому сеті фінального матчу Касаткіна відчувала більш ніж серйозні проблеми на власній подачі. Дарія не змогла взяти жодного свого гейму, а на прийомі зуміла відзначитися лишень одного разу. Рибакіна, таким чином, змогла здобути перемогу у сеті із розгромним рахунком.

В другій партії Касаткіна так і не змогла розв'язати своїх проблем на подачі. Правда, деякий час триматися в матчі Дарія змогла за рахунок вдалих дій на прийомі. Наприкінці зустрічі Рибакіна таки оформила вирішальний брейк і успішно подала на чемпіонство.

Титул в Абу-Дабі стає для Єлєни Рибакіної вже сьомим в кар'єрі і другим в поточному сезоні. На початку року представниця Казахстану вигравала змагання в Брісбені.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне