Теніс України у соцмережах

Еліна Світоліна переграла Ангеліну Калініну в українському дербі на старті змагань в Дубаї


Еліна Світоліна виходить переможницею із українського дербі на старті престижного турніру категорії WTA 1000 в Дубаї. В першому колі змагань Еліна в двох непростих партіях переграла свою співвітчизницю Ангеліну Калініну, яка займає 32-гу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Світоліна витратила близько 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

WTA 1000
Дубай, ОАЕ
1-й раунд

(15) Еліна Світоліна - Ангеліна Калініна - 6:3, 7:6(7)

Зустріч почалась із брейку у виконанні Світоліної, але цікаво, що цей успіх на прийомі у виконанні Еліни став єдиним на обох тенісисток на увесь матч. Відіграти відставання у першій партії Калініна шансів не мала ніяких, навпаки, в середині партії Світоліна могла зміцнити перевагу в рахунку, але не реалізувала брейк-поінт. Таким чином сет завершився перемогою Еліни із мінімальною перевагою в рахунку.

А от в другій партії, нарешті, шанси на прийомі почали з'являтися у Ангеліни. І якщо до гейму в середині сету, в якому Калініна не реалізувала брейковий м'яч, можна було віднестися спокійно, то от 10-й гейм партії Ангеліна мала забирати. Калініна дісталась до подвійного сет-болу на прийомі, проте чудовим шансом не скористалась.

Вела і рахунку Ангеліна і на тай-брейку. Але навіть до сет-болів суперницю Світоліна не відпустила. Еліна програвала - 3:5, але переломила хід тай-брейку і на ньому оформила підсумкову перемогу в матчі.

В другому раунді змагань в Дубаї Еліна Світоліна зіграє проти німкені Татьяни Марії.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне