Теніс України у соцмережах

Еліна Світоліна обіграла Татьяну Марію і чекає Ігу Свьонтек в третьому раунді змагань в Дубаї


Українська тенісистка Еліна Світоліна, яка на змаганнях категорії WTA 1000 в Дубаї отримала 15-й номер посіву, успішно долає стадію другого кола. В двох сетах Еліна переграла представницю Німеччини Татьяну Марію, яка займає 54-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Світоліна витратила трохи більше 1 години і 10 хвилин ігрового часу.

WTA 1000
Дубаї, ОАЕ
2-й раунд

(15) Еліна Світоліна - Татьяна Марія - 6:3, 6:3

В стартовому сеті зустрічі, який в цілому проходив у доволі рівній боротьбі, єдиного шансу дочекалась саме українська тенісистка. Світоліна в середині партії змогла відзначитися на прийомі зі свого першого в матчі брейк-поінта і втримати мінімальну перевагу до переможного завершення партії.

Другий сет Еліна почала з іще одного брейку, проте цього разу Марія відігралась моментально. Світоліна в наступному ж геймі відновила перевагу в рахунку і, ніби, заспокоїла гру. 

В середині сету українська тенісистка не скористалась можливістю зміцнити лідерство та не реалізувала два брейк-поінти. Але куди важчим був гейм на подачі самої Еліни, яка спочатку врятувалась з 0:40, а потім і ще один брейковий м'яч у німкені відіграла. Після цього героїчного гейму Світоліна ще раз взяла подачу Татьяни і цим брейком поставила крапку в зустрічі.

В третьому колі змагань в Дубаї Еліна Світоліна зіграє проти переможниці матчу між лідеркою поточного світового рейтингу Ігою Свьонтек із Польщі та американською спортсменкою Слоан Стівенс.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі