Теніс України у соцмережах

Доха. Іга Свьонтек розбила "нейтральну" Вікторію Азаренко на шляху до півфіналу

Лідерка поточного світового рейтингу польська тенісистка Іга Свьонтек більш ніж впевнено подолала стадію 1/4 фіналу престижного турніру в катарській Досі. В двох партіях перша ракетка світу переграла спортсменку без прапора Вікторію Азаренко, яка займає 31-шу  сходинку поточного жіночого рейтингу. В другому сеті зустрічі Іга і зовсім розгромила суперницю та відвісила їй повноцінну баранку. На перемогу в матчі Свьонтек витратила близько години із чвертю ігрового часу.

WTA 1000
Доха, Катар
1/4 фіналу

(1) Іга Свьонтек - Вікторія Азаренко - 6:4, 6:0

На самому початку зустрічі Іга Свьонтек зуміла відзначитися на прийомі, але піти у відрив польській спортсменці так і не вдалось. Азаренко вже в наступному геймі оформила зворотній брейк і, здавалося б, виявилась повністю готовою до того, аби нав'язати лідерці світового рейтингу справжню боротьбу.

Все змінилось за рахунку 3:4 в стартовому сеті. Свьонтек зуміла виграти 3 гейми поспіль і з перевагою в один брейк завершити на свою користь першу партію. А в другій Іга додала до своєї успішної серії ще 6 геймів без відповіді від суперниці. Таким чином цей сет польська спортсменка залишила за собою із брейком для Азаренко.

У півфіналі змагань в Досі Іга Свьонтек зіграє проти представниці Чехії Кароліни Плішкової, яка у своєму матчі 1/4 фіналу здолала японську спортсменку Наомі Осаку. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі