Теніс України у соцмережах

Іга Свьонтек розгромила стартову суперницю на змаганнях в Досі

Лідерка поточного світового рейтингу і посіву змагань категорії WTA 1000 в катарській Досі польська спортсменка Іга Свьонтек більш ніж впевнено починає виступи в Катарі. В стартовому для себе матчі другого кола Іга розгромила представницю Румунії Сорану Кирстю, яка займає 22-гу сходинку жіночої класифікації. За весь матч Свьонтек віддала суперниці тільки 2 гейми - по одному в кожному із сетів зустрічі. На перемогу Іга витратила всього трохи більше години ігрового часу.

WTA 1000
Доха, Катар
2-й раунд

(1) Іга Свьонтек - Сорана Кирстя - 6:1, 6:1

Насправді Свьонтек цілком могла зробити цей розгром ще більшим. На початку зустрічі польська тенісистка дозволила Кирсті взяти власну подачу з двох брейк-поінтів, але в подальшому шансами на прийомі Іга вже не розкидалась - до завершення першого сету, наприклад, Свьонтек оформила два брейки, ну а власні подачі вона тримала більш ніж впевнено.

В другому сеті "баранка" таки сталась, щоправда, прихована. З рахунку 0:1 лідерка світового рейтингу оформила три брейки, виграла 6 геймів поспіль і спокійно завершила зустріч на свою користь.

В третьому колі змагань в Досі Іга Свьонтек зіграє проти переможниці дербі між спортсменками без прапору - "нейтральними" Ерікою Андрєєвою та Єкатериною Александровою.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі