Теніс України у соцмережах

Доха. Леся Цуренко сенсаційно переграла Онс Жабер в другому колі турніру

Українська тенісистка Леся Цуренко продовжує виступи на змаганнях категорії WTA 1000 в катарській Досі. На стадії другого кола в двох партіях Леся несподівано переграла представницю Тунісу Онс Жабер, яка отримала на турнірі 4-й номер посіву. На перемогу в матчі Цуренко витратила трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA 1000
Доха, Катар
2-й раунд

Леся Цуренко - (4) Онс Жабер - 6:3, 6:2

Є підозра, що ключовим в усьому матчі, а не тільки в стартовому сеті протистояння, став надзвичайно складний і бойовий 6-й гейм першої партії. До нього Жабер підходила маючи перевагу із брейком. Але саме за цю подачу суперниці Цуренко вхопилась з усіх сил. Спочатку Леся відпустила Онс з потрійного брейк-поінту, але на цьому боротьба у геймі не завершилась. У підсумку гейм на прийомі українська тенісистка виграла лише з 10-го брейк-поінту.

Жабер відверто зламалась і за кілька хвилин вже поступалась із брейком. Цуренко вийшла подавати на перемогу в стартовому сеті, але і сама стикнулась із серйозними проблемами - 0:40. Але Леся вистояла, відігралась з потрійного брейк-поінту і взяла гейм, а разом із ним і всю стартову партію.

На початку другого сету Леся повністю домінувала на корті. Українська тенісистка двічі поспіль відзначилась на прийомі і, таким чином, з рахунку 1:3 в стартовій партії, перевернула ситуацію на 6:3, 4:0, а отже, взяла 9 геймів поспіль. Відійти від такого провалу Жабер вже не змогла і Цуренко спокійно довела зустріч до несподіваної перемоги.

В третьому колі змагань в Досі Леся Цуренко зіграє із переможницею зустрічі між Наомі Осакою та Петрою Мартіч.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне