Теніс України у соцмережах

5 українок в основі і дербі Світоліної та Калініної в стартовому раунді. Відбулось жеребкування основної сітки змагань WTA 1000 в Дубаї

Українські тенісистки дізнались суперниць по основній сітці змагань категорії WTA 1000 в Дубаї. На престижному турнірі стартують одразу 5 представниць нашої країни, і вже в стартовому раунді відбудеться українське дербі між Еліною Світоліною та Ангеліною Калініною. Еліна стала єдиною нашою спортсменкою, яка потрапила у посів змагань. 

WTA 1000
Дубай, ОАЕ

(15) Еліна Світоліна - Ангеліна Калініна

Переможниця українського дербі в другому колі зіграє із сильнішою в парі Варвара Грачова - Татьяна Марія. А в третьому раунді цілком можлива зустріч із лідеркою поточного світового рейтингу польською спортсменкою Ігою Свьонтек.

Марта Костюк - (10) Дарія Касаткіна

Якщо Марта Костюк здолає "нейтральну" Касаткіну, то в другому раунді змагань в Дубаї їй доведеться зіграти проти переможниці матчу Лін Чжу - Анастасія Потапова. В третьому колі можлива зустріч із 6-ю ракеткою турніру китаянкою Цінь Вень Чжен.

Леся Цуренко - Елізе Мертенс

Якщо Леся Цуренко подолає проблеми зі здоров`ям, зіграє в Дубаї і подолає Елізе Мертенс в стартовому колі, то в другому раунді їй доведеться зіграти проти 3-ї ракетки турніру американки Коко Гофф. 

(WC) Даяна Ястремська - (13) Вероніка Кудерметова

Ще один матч проти спортсменки без прапору проведе Даяна Ястремська, яка отримала wild card в основну сітку турніру. В разі успіху в другому колі на Даяну чекає матч проти переможниці зустрічі між Софією Кенін та Сораною Кирстєю. А якщо зазирати ще далі, то в третьому раунді можливий матч проти 2-ї ракетки світу Аріни Сабаленко. 

Розклад матчів українок в Дубаї стане відомий трохи згодом. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі