Теніс України у соцмережах

Маттео Берреттіні впевнено переграв Домініка Тіма на шляху до фіналу турніру в Гштаді.

Італійський тенісист Маттео Берреттіні стає фіналістом змагань категорії ATP-250 в швейцарському Гштаді, на яких він отримав 2-й номер посіву. У півфінальному протистоянні Маттео впевнено переграв представника Австрії Домініка Тіма, який зараз займає 274-ту сходинку світового рейтингу, що точно не відображає реальну силу цього спортсмена. На перемогу в матчі Берреттіні витратив навіть трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP-250
Гштад, Швейцарія
1/2 фіналу

(2) Маттео Берреттіні - (PR) Домінік Тім - 6:1, 6:4

В стартовій партії зустрічі боротьби просто не вийшло. Берреттіні впевнено повів одразу із двома брейками - 5:0. Домінік Тім зумів, хіба що, уникнути "баранки", але загострити боротьбу за сет при такому відставанні в рахунку австрійський тенісист вже ніяк не міг. Маттео на перемогу в стартовій партії подав надзвичайно впевнено - під нуль.

В другому сеті, здавалось, все завершиться так само швидко і переконливо. Берреттіні знову двічі поспіль відзначився на прийомі і вийшов подавати на перемогу при рахунку 5:2 на власну користь. Але несподівано італійський тенісист провалив гейм, подарувавши Тіму потрійний брейк-поінт. Хоч і лише з третьої спроби, але Домінік шансом на один зворотній брейк таки скористався. Тім взяв і наступний гейм на власній подачі, але з другої спроби Берреттіні таки поставив переможну крапку у протистоянні. 

У фіналі турніру в Гштаді Маттео Берреттіні зіграє проти лідера посіву змагань Каспера Рууда з Норвегії, який у своєму півфінальному матчі більш ніж впевнено впорався із Альбертом Рамосом.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі