Теніс України у соцмережах

Каспер Рууд розгромив Альберта Рамоса у півфіналі турніру в Гштаді.

Лідер посіву змагань категорії ATP-250 в швейцарському Гштаді норвезький тенісист Каспер Рууд впевнено пробивається у фінал турніру. В боротьбі за вихід в титульний матч турніру Каспер в двох партіях впевнено переграв іспанського спортсмена Альберта Рамоса, який займає 40-у сходинку світового чоловічого рейтингу. За весь поєдинок Рууд віддав супернику всього 2 гейми, а в другій партії взагалі відвісив Рамосу повноцінну баранку. 

ATP-250
Гштад, Швейцарія
1/2 фіналу

(1) Каспер Рууд - (4) Альберт Рамос - 6:2, 6:0

В стартовому сеті зустрічі на корті була б хоча б якась видимість боротьби. Так, Рууд взяв партію із солідною перевагою одразу в 2 брейки, але в деяких геймах точилась напружена битва. Наприклад другий успіх на прийомі, який і дозволив норвезькому тенісисту поставити крапку в партії, Каспер зумів оформити тільки з третього сет-болу.

А от в другому сеті трапився вже повноцінний розгром. На власній подачі Рууд не давав Альберту жодних шансів, та й на прийомі Каспер діяв із максимальною ефективністю. Кожен з трьох брейків норвезький тенісист оформив використавши першу ж нагоду для цього. 

В фіналі турніру в Гштаді Каспер Рууд зіграє проти італійця Маттео Берреттіні, який у своєму півфінальному матчі переграв Домініка Тіма з Австрії.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне