Теніс України у соцмережах

Джессіка Пегула поступилась в другому раунді змагань у Вашингтоні.

Лідерка посіву змагань категорії WTA-250 у Вашингтоні 7-ма ракетка світу американська тенісистка Джессіка Пегула не зуміла пробитися навіть у чвертьфінал турніру. На стадії другого кола Джессіка в двох партіях поступилась представниці Австралії Дарії Севілл, яка займає досить скромний 88-й рядок у жіночій класифікації. На перемогу в матчі Дарії знадобилось трохи менше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Вашингтон, США
2-й раунд

Дарія Севілл - (1) Джессіка Пегула - 7:5, 6:4

Всі найцікавіші події стартової партії тенісиситки приберегли до її завершення. В 9-му геймі партії Пегула несподівано провалила власний гейм і віддала його суперниці під нуль. Севілл лишалось лише подати на перемогу в партії, але австралійська спортсменка цього зробити не зуміла. На щастя для Дарії, моментально з'явилась можливість оформити ще один брейк і ним вона скористалась сповна. Так само, як і другою спробою подати на перемогу в партії.

В другому сеті Севілл не стала відкладати брейки на завершення сету і одразу повела в рахунку із геймом на прийомі в активі. В подальшому Дарія сконцентрувалась на втриманні переваги. І, не зважаючи ні на що, австралійській тенісистці це вдалось. Пегула у двох геймах не скористалась неймовірними шансами  на порятунок - Джессіка впустила по 3 брейк-поінти на цих подачах суперниці, але ліквідувати мінімальне відставання так і не зуміла.

В чвертьфіналі турніру у Вашингтоні Дарія Севілл зіграє проти представниці Канади Ребекки Маріно, яка трохи раніше у своєму матчі другого кола здолала німкеню Андреа Петковіч.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі