Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл успішно стартувала в кваліфікації змагань в Пекіні

Українська тенісистка Катерина Байндл із перемоги над 7-м номером посіву почала виступи в кваліфікації престижних змагань категорії WTA-1000 в Пекіні. В першому раунді відбору турніру в столиці Китаю Катерина в двох партіях переграла представницю Іспанії Ребеку Масарову, яка займає 67-му сходинку поточного світового рейтингу.

WTA-1000
Пекін, Китай
Кваліфікація
1-й раунд

Катерина Байндл - (7) Ребека Масарова - 6:2, 6:4

Байндл максимально успішно почала зустріч і вже в першому геймі під нуль відзначилась на прийомі. Більше того, в середині стартового сету українська тенісистка оформила ще один брейк і суттєво зміцнила свою перевагу. Завершення партії, правда, вийшло досить нервовим - спочатку Масарова відставання скоротила, але за кілька хвилин Катерина знову взяла подачу суперниці і впевнено подала на перемогу в сеті.

На початку другої партії обмін брейками продовжився. Двічі Байндл виривалась вперед в рахунку, але кожного разу програвала вже наступний гейм на власній подачі. Втім, в середині сету Катерина оформила ще один брейк і відповісти на нього Ребека вже не зуміла. 

Варто відзначити, що таким чином Катерина Байндл взяла у іспанської тенісистки реванш за поразку на змаганнях в Гуанчжоу, яка сталась півтора тижні тому. 

За вихід в основну сітку змагань в Пекіні Катерина Байндл тепер посперечається із бельгійською спортсменкою Яніною Вікмаєр.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі