Теніс України у соцмережах

Керолайн Доулхайд рятується з потрійного матч-болу у суперниці і виходить у півфінал турніру в Гвадалахарі

Американська тенісистка Керолайн Доулхайд зі справжнім камбеком обігрує представницю Італії Мартіну Тревізан у чвертьфіналі змагань категорії WTA-1000 в Гвадалахарі. Керолайн програла стартовий сет, поступалась із брейком по ходу другої партії, а наприкінці цього відрізку матчу, вже після зворотнього брейку, Керолайн ще й подарувала суперниці потрійний матч-бол на власній подачі. Втім, американці вдалось відігратися, взяти тай-брейк, а потім і відсвяткувати перемогу в матчі у трьох партіях.

WTA-1000
Гвадалахара, Мексика
1/4 фіналу

Керолайн Доулхайд - Мартіна Тревізан - 3:6, 7:6(9), 6:3

Доулхайд далеко не найкращим чином провела стартову партії зустрічі. Американська тенісистка програла вже перший гейм матчу на власній подачі. І хоч доволі швидко Керолайн вдалось відігратися, в подальшому проблем у своїх геймах оминути їй не вдалось. До кінця сету Тревізан ще двічі відзначилась на прийомі і спокійно забрала перший сет.

В другій партії італійська тенісистка теж доволі швидко отримала перевагу в рахунку. Знову Доулхайд вдалось відігратися, але, здавалося б, ключовий момент зустрічі, трапився в 12-му геймі, коли Керолайн вийшла подавати на тай-брейк. Американська тенісистка просто провально почала цей гейм і дозволили Мартіні отримати потрійний матч-бол на прийомі. Фініш? 

Але у Доулхайд була інша думка. Керолайн фантастичним чином відігралась, захистина свою подачу і перевела сет на тай-брейк. На ньому у Тревізан був і четвертий матч-бол, але і його італійська тенісистка не реалізувала. Таким чином Керолайн вдалось видряпати перемогу на тай-брейці з рахунком 11:9.

Зрозуміло, що стільки упущених шансів на перемогу не могли не тиснути на Тревізан в третій партії. Італійська тенісистка програла власну подачу в середині вирішального відрізку матчу, та й взагалі не виглядала настільки впевненою - наприклад, в наступному геймі Мартіна знову подарувала суперниці брейк-поінт, але зуміла відігратися. 

За рахунку 5:3 Доулхайд вийшла подавати на перемогу, дісталась до рахунку 40:0 і... Знову відіграний потрійний матч-бол, причому, на прийомі. Тревізан за цей гейм ліквідувала 5 можливостей суперниці ставити крапку в протистоянні, але з шостого матч-поінта Керолайн таки оформила перемогу в матч.

У півфіналі змагань в Гвадалахарі Керолайн Доулхайд зіграє проти своєї співвітчизниці Софії Кенін, яка трохи раніше переграла Лейлу Фернандес із Канади.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне