Теніс України у соцмережах

Марія Саккарі впевнено крокує у півфінал змагань в Гвадалахарі

2-га ракетка змагань категорії WTA-1000 в мексиканській Гвадалахарі грецька тенісистка Марія Саккарі впевнено долає стадію чвертьфінала. В двох партіях Марія переграла одну з головних сенсацій турніру представницю Колумбії Емільяну Аранго, яка займає досить скромну 180-ту сходинку світового жіночого рейтингу. На перемогу в зустрічі Саккарі витратила трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу. 

WTA-1000
Гвадалахара, Мексика
1/4 фіналу

(2) Марія Саккарі - Емільяна Аранго - 6:3, 6:4

Навряд це можна назвати недооцінкою суперниці, але саме Саккарі довелось вкрай непросто на початку чвертьфінальної зустрічі. В одному з перших геймів на власній подачі Марія зіткнулась зі справжніми труднощами - потрійним брейк-поінтом у суперниці. Але до честі грецької тенісистки вона методично відігралась і захистила власну подачу. А за кілька хвилин Саккарі вже сама лідирувала з брейком.

У Аранго, по суті, не було ніяких шансів на те, аби відігратися. Навпаки, Марія могла ставити крапку в стартовому сеті ще одним брейком, але Емільяна зуміла відіграти потрійний сет-бол суперниці на власній подачі. Втім, завадити Саккарі подати на першу партію представниця Колумбії не змогла.

На початку другого сету Саккарі повністю прибрала ініціативу до власних рук. Так, перший гейм Емільяна з трьох брейк-поінтів таки захистила, але два наступні власні подачі Аранго програла, тож Марія впевнено рухалась до перемоги. Правда, при подачі на матч грецька тенісистка несподівано забуксувала і дозволила суперниці ліквідувати один брейк. Аранго захистила і власну подачу, скоротивши, таким чином, перевагу Марії до мінімуму. Але з другої спроби Саккарі впевнено подала на вихід у півфінал турніру в Гвадалахарі.

Тепер за право зіграти в титульному матчі змагань Марія Саккарі посперечається із французькою спортсменкою Каролін Гарсія, якій вдалось досить впевнено переграти Вікторію Азаренко у своєму чвертьфінальному поєдинку. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі