Теніс України у соцмережах

Марія Саккарі знову впевнено переграє Каролін Гарсію і стає півфіналісткою турніру в Токіо

Грецька тенісистка Марія Саккарі успішно подолала чвертьфінальну стадію на змаганнях категорії WTA-500 в японському Токіо, на яких вона отримала 4-й номер посіву. В двох партіях Марія переграла представницю Франції Каролін Гарсію, яка займає 10-ту сходинку світового жіночого рейтингу. На перемогу в зустрічі Саккарі витратила 1 годину і 20 хвилин ігрового часу. 

WTA-500
Токіо, Японія
1/4 фіналу

(4) Марія Саккарі - (5) Каролін Гарсія - 6:2, 6:2

Можна було подумати, що Каролін Гарсія зробить серйозні висновки після розгромної поразки від Марії Саккарі на змаганнях в Гвадалахарі. Що ж, якщо висновки і були зроблені, то їх вистачило хіба що на те, аби не допустити "баранки", як у тому протистоянні. В усьому іншому Гарсія знову не зуміла нічого протиставити грецькій тенісистці. 

На самому початку зустрічі Саккарі впевнено захопила ініціативу. Доволі впевнено з першого ж брейк-поінту Марія відзначилась на прийомі в стартовому геймі матчу. А за кілька хвилин, тепер уже правда в напруженій боротьбі, грецька тенісистка ще раз взяла подачу суперниці і отримала комфортну перевагу в два брейки. Ніби у Каролін були можливості відігратися, наприклад, в наступному геймі французька спортсменка і сама заробила брейковий м`яч, втім, навіть скоротити відставання Гарсія не зуміла. 

В другому сеті сценарій боротьби трохи змінився, але суть того, що відбувалось на корті, лишилась сталою - Саккарі диктувала умови гри, а от Гарсія з усіх сил намагалась хоча б нав`язувати боротьбу. Майже на початку партії Марія знову вирвалась вперед із брейком, а у відповідь Каролін не реалізувала подвійний брейк-поінт в наступному геймі. Був у французької тенісистки і третій брейковий м`яч, але і його Саккарі відіграла та захистила подачу. 

Під занавіс матчу ситуація повторилась - Марія ще раз відзначилась на прийомі, а Каролін дозволила суперниці врятуватися з подвійного брейк-поінту. І це в геймі, у якому Саккарі подавала на перемогу в зустрічі. 

Тепер у півфіналі змагань в Токіо Марія Саккарі зіграє проти американської тенісистки Джессіки Пегули, яка у своєму матчі 1/4 фіналу розгромила Дар`ю Касаткіну

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі