Теніс України у соцмережах

Карлос Алькарас пробивається до 1/8 фіналу Мастерса в Шанхаї


Лідер посіву змагань категорії Мастерс в Шанхаї іспанський тенісист Карлос Алькарас успішно долає стадію третього кола турніру. В двох вкрай непростих партіях Карлос переграв британця Даніеля Еванса, який займає 33-тю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Алькарас витратив 2 години і 25 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Шанхай
3-й раунд

(1) Карлос Алькарас - (30) Даніель Еванс - 7:6(1), 6:4

Початок зустрічі для Карлоса Алькараса видався вкрай непростим. Саме іспанський тенісист першим програв власну подачу і відпустив суперника у відрив. Карлос міг відігратися вже у наступному геймі, але Еванс проявив характер і захистив подачу із 6-ти брейк-поінтів.

Втримати перевагу до переможного завершення сету Даніелю таки не вдалось. Наступну подачу Еванс програв, а за кілька хвилин знову зіткнувся із серйозними проблемами. Втім, цю подачу британець знову врятував із двох прихованих сет-болів у Карлоса. А от тай-брейк, до якого докотився сет, Алькарас взяв максимально впевнено, віддавши супернику лише 1 розіграш.

Другу партію знову краще почав Еванс. Британський тенісист першим відзначився на прийомі, але знову Алькарас доволі швидко відігрався. А от наступний гейм на подачі Карлоса, певно, можна вважати ключовим у партії. Іспанський тенісист втримав його з потрійного брейк-поінта. Після такого героїчного вчинку Карлос діяв на подачі максимально ефективно, а під завісу сету оформив ще один брейк.

В 1/8 фіналу Мастерса в Шанхаї Карлос Алькарас зіграє проти представника Болгарії Грігора Дімітрова, який у своєму матчі третього кола переграв Карена Хачанова

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі