Теніс України у соцмережах

Себастьян Корда поступається вже на старті змагань у Базелі


Американський тенісист Себастьян Корда, який на турнірі категорії ATP-500 в Базелі отримав 8-й номер посіву, не зумів подолати навіть стартовий раунд змагань. В першому ж матчі Себастьян в трьох партіях поступився представнику Аргентини Томасу Мартіну Етчеверрі, який займає 32-гу сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала трохи менше двох годин ігрового часу.

ATP-500
Базель, Швейцарія
1-й раунд

Томас Мартін Етчеверрі - (8) Себастьян Корда - 6:3, 1:6, 6:3

Не знаю, чи можна називати такий результат матчу сенсаційним, чи варто обмежитись епітетом "несподіваний", але від Корди в цьому конкретному протистоянні і дійсно можна було очікувати більшого. По-перше, Себастьян не найкращим чином увійшов у матч і віддав супернику вже стартовий гейм на власній подачі. Етчеверрі теж заслуговує на окремі компліменти хоча б за те, як фірмово він втримав перевагу до переможного завершення першої партії.

А от другий сет Себастьян розпочав вже із куди більшим бажанням. Американець швидко відзначився на прийомі, а згодом і другий брейк оформив. Здавалось, що Корда серйозно взявся за справу і у вирішальному сеті шансів супернику просто не дасть, але...

Але Томас Мартін, для початку, заспокоївся і налагодив гру у власних геймах. А потім і скористався провалом на подачі Корди. Після доволі несподіваного брейку Етчеверрі лишалось тільки подати на матч, що він успішно і зробив.

У другому колі турніру в Базелі Томас Мартін Етчеверрі зіграє проти британського тенісиста Енді Маррея, який на старті змагань переграв німця Янніка Ханфмана.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне