Теніс України у соцмережах

Вікторія Азаренко не зуміла дограти свій стартовий матч на турнірі в Гонконгу

Лідерка посіву змагань категорії WTA-250 в Гонконгу Вікторія Азаренко була змушена знятися вже зі свого стартового поєдинку на турнірі. Вікторія після другого сету відмовилась від продовження боротьби із представницею Канади Лейлою Фернандес, яка займає 60-ту сходинку світового рейтингу. Азаренко достроково завершила зустріч через травму лівої ноги. 

WTA-250
Гонконг
1-й раунд

Лейла Фернандес - (1) Вікторія Азаренко - 2:6, 6:3, ret

Ніщо не віщувало біди. Приблизно так можна описати початок зустрічі, коли Вікторія Азаренко методично взялась за знищення своєї суперниці. Вікторія в самому дебюті матчу повела одразу з двома брейками, і хоч Фернандес одну програну подачу відіграла, Азаренко швидко відновила комфортну перевагу в рахунку і спокійно довела перший сет до перемоги. 

Відчутні проблеми почались вже у другій партії, описувати яку, насправді, немає ніякого сенсу. Вікторія майже не пересувалась кортом, не могла пришвидшуватися, але навіть в таких умовах продовжувала боротьбу та не відпускала суперницю у великий відрив. Лейла сет у підсумку таки взяла, ну а Азаренко в перерві між партіями після консультації з лікарем прийняла рішення відмовитись від продовження боротьби.

В другому колі змагань в Гонконгу Лейла Фернандес зіграє проти кривдниці Даяни Ястремської - росіянки Мірри Андрєєвої. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі