Теніс України у соцмережах

Коко Гофф впевнено переграла Марію Саккарі на шляху до півфіналу турніру в Пекіні

Американська тенісистка Коко Гофф стає півфіналісткою змагань категорії WTA-1000 в Пекіні, на яких вона отримала 3-й номер посіву. На стадії 1/4 фіналу Коко в двох сетах доволі впевнено переграла представницю Греції Марію Саккарі, яка займає 6-ту позицію у поточному світовому рейтингу. За весь матч Гофф не програла жодної своєї подачі і тричі відзначилась на прийомі. 

WTA-1000
Пекін, Китай
1/4 фіналу

(3) Коко Гофф - (6) Марія Саккарі - 6:2, 6:4

Не часто можна писати такі речі в оглядах жіночих матчів, але сьогодні подача у виконанні Коко Гофф просто не давала ніяких збоїв. Про які шанси на прийомі для Саккарі можна говорити, якщо за всю зустріч у геймах на подачі суперниці грецька тенісистка виграла всього 11 розіграшів. Звісно, що у Марії так і не було жодного брейк-поінту, та й до рахунку "рівно" грецька тенісистка за весь матч дісталась лишень одного разу. 

Що стосується розвитку подій у зустрічі, то в першому сеті інтрига померла майже одразу. Коко почала матч із двох брейків поспіль, ну а враховуючи впевненість, із якою діяла американка на своїх подачах, Саккарі загострити боротьбу просто не могла. 

В другій партії Марія трималась трохи довше, хоча у стартовому геймі Гофф знову дісталась до брейк-поінтів. Ту подачу Саккарі втримала, а от в середині сету грецька спортсменка хоч і врятувалась з потрійного брейк-поінту, але гейм у підсумку програла. Цього брейку Коко вистачило для перемоги в сеті і всьому матчі.

У півфіналі турніру в Пекіні Коко Гофф зіграє проти 2-ї ракетки світу польської спортсменки Іги Свьонтек, яка у своєму матчі 1/4 фіналу в напруженій боротьбі переграла Каролін Гарсію із Франції. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі