Теніс України у соцмережах

Маркос Гірон залишив Фелікса Оже Альяссіма за бортом півфіналів змагань в Токіо


Американський тенісист Маркос Гірон несподівано легко подолав стадію чвертьфіналу змагань категорії ATP-500 в Токіо. В двох партіях Маркос здолав представника Канади Фелікса Оже Альяссіма, який займає 17-ту сходинку світового рейтингу, а на турнірі в столиці Японії отримав 8-й номер посіву. На перемогу в матчі Гірон витратив трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Токіо, Японія
1/4 фіналу

Маркос Гірон - (8) Фелікс Оже Альяссім - 6:1, 6:4

В стартовій партії зустрічі у Фелікса не було ніяких варіантів для того, аби бодай нав'язати боротьбу супернику. Гірон повів одразу із двома брейками, і лише після цього Оже Альяссім зумів розмочити рахунок і взяти перший у зустрічі гейм. Він залишився для канадського тенісиста єдиним в стартовій партії, адже Маркос встиг оформити ще один брейк і поставити ним переможну крапку в першому сеті.

Другу партію Гірон почав з іще одного успіху на прийомі, але цього разу Фелікс зміг відіграти відставання. Правда, у ключовому 10-му геймі партії подача Оже Альяссіма знову дала слабину і Маркос черговим брейком завершив зустріч на свою користь.

У півфіналі змагань в Токіо відбудеться американське дербі, адже Маркосу Гірону доведеться зіграти проти свого співвітчизника Бена Шелтона, який на стадії 1/4 фіналу переграв ще одного представника США Томмі Пола.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі