Теніс України у соцмережах

Каспер Рууд поступається вже в другому колі змагань в Токіо

2-й номер посіву змагань категорії ATP-500 в Токіо норвезький тенісист Каспер Рууд не зумів пробитися в 1/4 фіналу турніру. На стадії другого кола Каспер в двох партіях поступився американцю Маркосу Гірону, який займає 79-ту сходинку світового чоловічого рейтингу. На несподівану перемогу Гірону знадобилось трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Токіо, Японія
2-й раунд

Маркос Гірон - (2) Каспер Рууд - 6:3, 6:4

Цілком можливо, що ранній виліт зі змагань в Токіо ще може серйозно вплинути на перспективи Каспера Рууда зіграти на Підсумковому Турнірі ATP. При всій повазі до Гірона, але якщо норвезький тенісист прагне потрапити до вісімки найкращих за підсумками сезону, обігрувати суперників такого рівня він просто зобов`язаний. Ну, принаймні, давати їм куди більш серйозний бій, ніж це сталось сьогодні.

Рууд почав поєдинок далеко не найкращим чином і дуже швидко опинився в ролі наздоганяючого. Але найбільш прикрим для вболівальників норвезького тенісиста є те, що до самого завершення стартової партії Каспер так і не знайшов аргументів проти подачі Гірона. 2-й номер посіву не дістався до жодного брейк-поінта, а під завісу сету ще й примудрився вдруге програти власну подачу.

Норвезькому спортсмену терміново потрібно було змінювати перебіг матчу і, здалось, що на початку другої партії Каспер серйозно налаштувався на боротьбу. Саме Рууд повів із брейком в цьому сеті, але з рахунку 4:2 із Каспером стався справжній конфуз - Маркос не просто відігрався, а й оформив другий поспіль брейк, що й дозволило американському тенісисту здобути несподівану перемогу в матчі.

В 1/4 фіналу змагань в Токіо Маркос Гірон зіграє проти представника Канади Фелікса Оже Альяссіма, який трохи раніше на стадії другого кола переграв австрійця Себастьяна Офнера

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне