Теніс України у соцмережах

Барбора Крейчикова переграла Петру Мартич і стала суперницею Лесі Цуренко по чвертьфіналу змагань в Чженчжоу


Чеська тенісистка Барбора Крейчикова, яка на змаганнях категорії WTA-500 в Чженчжоу отримала 7-й номер посіву, долає стадію другого кола турніру. В боротьбі за вихід у чвертьфінал змагань Барбора в двох партіях переграла представницю Хорватії Петру Мартич, яка займає 45-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Крейчикова витратила трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

WTA-500
Чженчжоу, Китай
2-й раунд

(7) Барбора Крейчикова - Петра Мартич - 7:5, 6:1

Барбора Крейчикова почала зустріч зі швидкого брейку і, здавалося б, впевнено захопила ініціативу. Але в середині стартового сету стався єдиний за весь матч гейм на подачі чеської тенісистки, який вона відверто провалила. І Мартич зуміла повернутися в боротьбу за партію. Втім, Петра не дотягнула навіть до тай-брейку - в останній момент Крейчикова оформила ще один брейк і взяла стартовий відрізок матчу.

А ось в другому сеті зустрічі боротьби вже просто не вийшло. Барбора встигла тричі відзначитися на прийомі і у підсумку віддала Мартич лише 1 гейм за всю партію.

Тепер у чвертьфіналі змагань в Чженчжоу Барбора Крейчикова зіграє проти представниці України Лесі Цуренко, яка у своєму матчі другого кола переграла Донну Векіч.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі