Теніс України у соцмережах

Леся Цуренко отримала дві "баранки" від росіянки в другому колі змагань в Пекіні

Українська тенісистка Леся Цуренко не зуміла подолати стадію другого кола змагань категорії WTA-1000 в Пекіні. В трьох партіях Леся поступилась спортсменці без прапора Вероніці Кудерметовій, яка отримала в столиці Китаю 16-й номер посіву. Цуренко взяла стартовий сет матчу, але в двох наступних партіях не зуміла виграти у суперниці жодного гейму. 

WTA-1000
Пекін, Китай
2-й раунд

(16) Вероніка Кудерметова - Леся Цуренко - 3:6, 6:0, 6:0

Насправді в цій зустрічі все залежало виключно від Кудерметової. Вероніка спробувала зіграти з позиції сили. І коли в стартовому сеті у неї виникли серйозні проблеми зі стабільністю, коли вона сипала невимушеними помилками, тоді Цуренко могла не просто боротися на рівних, а й тріумфувати в партії.

А от коли Кудерметова знайшла свою гру і почала стабільно потрапляти в корт своїми потужними ударами, Леся вже не могла нічого протиставити суперниці. Чи заслуженими були дві "баранки", які у підсумку отримала українська тенісистка? Напевно, що ні, бо на пару геймів Цуренко напрацювала. Та чи набагато легше в такій ситуації стало б Лесі? 

В третьому колі змагань в Пекіні Вероніка Кудерметова зіграє проти американської спортсменки Коко Гофф, яка у своєму матчі другого кола в напруженій боротьбі здолала Петру Мартич.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне