Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл поступилась росіянці на старті змагань в Румунії

Катерина Байндл не зуміла подолати стартовий раунд змагань категорії WTA-250 в румунському місті Клуж-Напока, на яких вона отримала 7-й номер посіву. Вже в першому колі турніру українська тенісистка поступилась представниці країни-агресора кваліфаєрці Єкатерині Макаровій. 213-й ракетці світу Байндл програла у трьох партіях за 2 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Клуж-Напока, Румунія
1-й раунд

(Q) Єкатерина Макарова - (7) Катерина Байндл - 3:6, 6:1, 1:6

Початок зустрічі склався для Катерини Байндл максимально непросто. Українська тенісистка програла дві власні подачі поспіль і в подальшому виключно наздоганяла суперницю. Один брейк Катерина відіграла моментально, але Макарова ближче до завершення сету знову відновила комфортну для себе перевагу в рахунку. Байндл відповіла ще одним брейком і знову скоротила відставання, але росіянка одразу ж оформила четвертий успіх на прийомі у стартовому сеті і ним поставила крапку в партії.

Катерина мала змінювати хід гри в другому сеті і українській тенісистці вдалось повернутися у боротьбу. Тепер вже Байндл починає партію одразу із двох брейків поспіль. А після того, як Макарова змогла одну подачу відіграти, Катерина добила суперницю ще двома брейками і перевела зустріч у вирішальний сет.

В ньому, на жаль, боротьби не вийшло. Катерина програла вже стартовий гейм на власній подачі, а в середині партії українська тенісистка навіть була змушена звернутися до медиків. Байндл жалілась на запаморочення та проблеми із диханням. Катерина зустріч таки продовжила, але тільки для того, аби ще двічі програти власну подачу. 

Нагадаємо, що трохи раніше також в першому колі змагань в Румунії виступи завершила ще одна українська тенісистка - Даяна Ястремська, яка програла володарці wild card Ніколі Бартунковій із Чехії.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі