Теніс України у соцмережах

Кемерон Норрі із непростої перемоги над кваліфаєром починає виступи у Відні


18-й номер світового рейтингу британський тенісист Кемерон Норрі здобуває непросту перемогу в першому раунді змагань категорії ATP-500 в австрійському Відні. В першому колі Кемерон в трьох партіях здолав місцевого кваліфаєра Філіпа Місолича, який займає 169-ту сходинку поточної чоловічої класифікації. На перемогу в зустрічі Норрі витратив трохи менше двох із половиною годин ігрового часу.

ATP-500
Відень, Австрія
1-й раунд

Кемерон Норрі - (Q) Філіп Місолич - 7:6(7), 4:6, 6:3

Для цього матчу справжньою родзинкою стали швидкі брейки в кожній із партій зустрічі. Але в першому сеті успіх на прийомі у виконанні явного фаворита Кемерона Норрі вирішальним не став. Так, Місолич зумів вже в наступному геймі відіграти відставання і до самого завершення партії спортсмени впевнено брали свої подачі.

Але найцікавіше суперники притримали саме на останні гейми. Спочатку Норрі не скористався прихованим сет-болом на подачі суперника. Але Місолич отримав куди більш серйозний шанс. Філіп не реалізував одразу 3 сет-поінти на прийомі, за що у підсумку і поплатився. На тай-брейку, до якого Кемерон, відверто, ледь дотягнув, перемогу відсвяткував саме британський тенісист.

В двох наступних партіях швидкі брейки стали вже ключовими. Успіх на прийомі в першому ж геймі другого сету дозволив Філіпу перевести матч у вирішальний відрізок. Але його австрійський тенісист почав із програної власної подачі, ну а шансів на порятунок Норрі супернику не давав до самого завершення матчу.

У другому колі змагань у Відні Кемерон Норрі зіграє проти німця Александра Звєрєва, який на старті турніру переграв ще одного представника Австрії Себастьяна Офнера. І зустріч Кемерона та Александра цілком може стати центральною на цій стадії змагань.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне