Теніс України у соцмережах

Александр Звєрєв здобуває впевнену перемогу в першому раунді змагань у Відні


Німецький тенісист Александр Звєрєв, який на турнірі категорії ATP-500 у Відні отримав 5-й номер посіву, починає виступи із доволі впевненої перемоги. На старті змагань Александр в двох партіях переграв володаря wild card від організаторів місцевого спортсмена Себастьяна Офнера. На перемогу над 44-м номером світового рейтингу Звєрєв витратив трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Відень, Австрія
1-й раунд

(5) Александр Звєрєв - (WC) Себастьян Офнер - 6:4, 6:1

В стартовій партії зустрічі Звєрєв скористався своїм єдиним шансом на прийомі. Протягом усього сету спортсмени впевнено тримали свої подачі, але в сьомому геймі німець зумів нав'язати супернику справжню боротьбу. І хоч із подвійного брейк-поінту Офнер врятувався, з третьої спроби Александр таки оформив брейк. Він і став ключовим в усьому сеті.

А от у другій партії боротьби на корті вже не було. Звєрєв швидко повів в рахунку одразу із двома брейками, а ще одним успіхом на прийомі, який Александру вдалось оформити під нуль, німецький тенісист поставив переможну крапку в матчі.

В другому колі турніру в Відні Александр Звєрєв зіграє проти британського спортсмена Кемерона Норрі, який на старті змагань переграв ще одного представника Австрії Філіпа Місолича.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне