Теніс України у соцмережах

Леся Цуренко зіграє у чвертьфіналі змагань в Тунісі


Леся Цуренко успішно подолала стадію другого кола змагань категорії WTA-250 в Монастірі, на яких вона отримала 4-й номер посіву. В боротьбі за вихід до 1/4 фіналу Леся в двох партіях здолала представницю США Клер Лю, яка займає 92-гу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі українська тенісистка витратила трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Монастір, Туніс
2-й раунд

(4) Леся Цуренко - Клер Лю - 6:1, 7:5

Стартову партію зустрічі Леся Цуренко провела просто на фантастичному рівні. Не встигла Лю нормально увійти в матч, як вже потрапила під солідний тиск української тенісистки і без шансів програла сет. Клер захистила тільки стартовий гейм зустрічі на власній подачі, а після цього отримала від Цуренко приховану "баранку". Причому кожен з трьох брейків Леся робила з першого ж брейк-поінту.

Другий сет, правда, минув в куди більш серйозній боротьбі. Можна навіть сказати, що протягом більшої частини партії перевагою володіла саме американська тенісистка, принаймні, саме Лю майже весь час лідирувала в рахунку. Цуренко тричі відігрувалась з брейку, причому одного разу вона навіть завадила суперниці подати на сет. Але в ключовий момент зустрічі саме Леся досягнула вирішальної переваги - українська тенісистка завадила Клер подати на тай-брейк і цим брейком Леся поставила переможну крапку в матчі.

У чвертьфіналі змагань в Монастірі Леся Цуренко зіграє із кривдницею Катаріни Завацької - іспанською тенісисткою Нурією Паррісас-Діас.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне