Теніс України у соцмережах

Катаріна Завацька не змогла пробитися у фінал кваліфікації Australian Open - 2024


Катаріна Завацька єдина з українських тенісисток представлених в кваліфікації Australian Open - 2024 не змогла дістатися до фіналу відбору. На стадії другого кола Катаріна в двох партіях програла місцевій спортсменці Меддісон Інгліс, яка займає 283-тю сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала трохи більше двох годин ігрового часу.

Australian Open - 2024
Мельбурн, Австралія
Кваліфікація, 2-й раунд

Меддісон Інгліс - Катаріна Завацька - 7:6(3), 6:3

По ходу стартової партії зустрічі Завацька двічі відігравалась із брейку, в тому числі одного разу навіть завадила суперниці подати на перемогу в сеті. Катаріна дотягнула до тай-брейку і навіть повела на його початку із міні-брейком, але згодом тричі програла розіграші на власній подачі і віддала партію австралійській тенісистці.

Швидкий брейк Інгліс оформила і на початку другого сету. Катаріна знову відіграла відставання, проте дуже швидко знову упустила власний гейм, а після цього брейку Меддісон під нуль подала на матч.

У фіналі кваліфікації Australian Open - 2024 Меддісон Інгліс зіграє проти ще однієї української тенісистки Дарії Снігур, яка на стадії другого кола переграла американку Енн Лі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне