Теніс України у соцмережах

Мікаель Імер створює ще одну сенсацію на змаганнях у Вашингтоні і виходить в третє коло.

Шведський тенісист Мікаель Імер, який наразі є представником тільки другої сотні світового чоловічого рейтингу, пробивається у третє коло змагань категорії ATP-500 у Вашингтоні. На стадії другого раунду Мікаель в трьох партіях впорався із 15-м номером посіву представником країни-агресора Асланом Карцевим. На перемогу в матчі Імер витратив майже дві з половиною години ігрового часу.

ATP-500
Вашингтон, США
2-й раунд

Мікаель Імер - (15) Аслан Карацев - 6:4, 3:6, 6:4

Ліміт сенсацій у Вашингтоні для Мікаеля Імера на перемозі над Енді Марреєм в стартовому раунді турніру не вичерпався. В другому колі змагань шведський тенісист здолав вже сіяного суперника - росіянина Аслана Карацева. В стартовій партії зустрічі Імер видав просто ударний початок матчу і повів в рахунку одразу із двома брейками. Правда, навіть це не змусило Карацева припинити боротьбу і Аслан навіть зумів двічі не дати супернику подати на сет. Те, що не вдалось зробити на власній подачі, Мікаель зробив на прийомі - переможну крапку в партії шведський спортсмен поставив іще одним брейком.

В другій партії, здалось, що Карацев зумів переломити хід поєдинку. Спочатку росіянин істотно посилив гру на власній подачі, а потім став нав'язувати Імеру серйозну боротьбу на прийомі. Двічі шведський тенісист цього тиску не витримав, тож другий сет лишився за Асланом, при чому, із досить солідною перевагою у два брейки.

Але вирішальний відрізок матчу Карацев почав із програного гейму на власній подачі і цього разу Імер у свою перевагу вчепився дуже міцно. Единий брейк-поінт Аслан заробив вже в той момент, коли Мікаель вийшов подавати на перемогу в зустрічі. Цей м'яч шведський спортсмен відіграв і за кілька хвилин святкував перемогу.

В третьому раунді змагань у Вашингтоні Мікаель Імер зіграє у скандинавському дербі із Емілем Руусувуорі, який геть несподівано здолав 2-гу ракетку турніру Хуберта Хуркача із Польщі. 

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі